Job på Maglebjerg Ridecenter

Af og til søger vi nye medarbejdere i stalden på Maglebjerg Ridecenter. Så hvis du er vild med heste og vil gøre hestesporten til en levevej, eller blot beskæftige dig med din passion for en tid, skal du læse videre.

En staldmedarbejder på Maglebjerg Ridecenter hjælper med at fodre, lukke heste på og fra fold, lukke heste i eller fra walker, muge halm-, træpille-, eller spånebokse, sadle op eller ned for Anne og for den rette – ride en eller flere heste.

Vi har en personalelejlighed, hvor der er 3 dobbeltværelser og fælles køkken og bad. Bolig er således en del af lønnen og det er opstaldning og dressurundervisning også når du har din egen hest med.

Maglebjerg Ridecenter er primært et dressursted. Men her springes også. Vi har en dejlig 20 x 60 ridehal og en stor udendørs ridebane. Vi har 38 bokse og mere end 20 folde.

Hvis du er interesseret i et hestejob på Maglebjerg Ridecenter skal du straks kontakte Anne Ullegård via vores kontaktformular, eller på mail, sms eller whatsapp med din ansøgning og CV. Vi glæder os til at høre fra dig. Hvis vi ikke har et ledigt job lige præcis når du skriver til os gemmer vi din ansøgning og dit CV i op til 6 måneder, men kun hvis du giver os lov. Sådan er loven, så skriv hvis vi må gemme dine oplysninger i op til 6 måneder.